Bull Mastiff - Μπουλμαστιφ, ράτσα Bull Mastiff - Μπουλμαστιφ - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 15 guests and no members online

Tue
14
Jan

Bull Mastiff - Μπουλμαστιφ

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

Bull Mastiff - Μπουλμαστιφ, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Η Αγγλία του 19ου αιώνα, και ειδικά η εξοχή, υπέφερε από τους ληστές που έκλεβαν τα αγροκτήματα και τα κοπάδια και δεν ήταν εύκολο για τους φύλακες να προστατεύσουν μόνοι τους τέτοιες μεγάλες εκτάσεις, έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη ύπαρξης ενός σκύλου φύλακα γενναίου, άφοβου και ατρόμητου που να είναι δεμένος με τον ιδιοκτήτη και να μπορεί να κυνηγήσει και να πιάσει τον ληστή σε οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρία να του προκαλέσει ζημιές. Όπως φανερώνει και το όνομά του η διασταύρωση που έγινε ανάμεσα σε Μπουλντόγκ και Μαστίφ δημιούργησε το Μπουλμαστίφ, ένα σκυλί μικρότερο από το Μαστίφ άρα και πιο γρήγορο και μαχητή σαν το Μπουλντόγκ, ικανό και άγρυπνο φρουρό και συνοδό των κτηνοτρόφων και των φυλάκων της εξοχής που βοήθησε στην αποτροπή της λαθροθηρίας. Αναγνωρίστηκε την δεκαετία του 1920 σαν ξέχωρη ράτσα αφού πρώτα υπήρξαν τρεις γενιές Μπουλμαστίφ από γονείς Μπουλμαστίφ, που δεν είχαν δηλαδή διασταυρωθεί με άλλη ράτσα. Από τότε έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες και το Μπουλμαστίφ έγινε βοηθός στην Αστυνομία και αγαπημένο κατοικίδιο χωρίς ποτέ να πάψει να είναι φύλακας.
 

Bull Mastiff - Μπουλμαστιφ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ανήκει στα μεγαλόσωμα σκυλιά αφού το ύψος του κυμαίνεται από 64 μέχρι 69 εκ. και το βάρος του από 40 μέχρι 60 κιλά (το αρσενικό είναι μεγαλύτερο από το θηλυκό). Είναι ογκώδες, βαρύ και ρωμαλέο σκυλί. Έχει μεγάλο κεφάλι με πτυχώσεις, το κρανίο είναι πλατύ ανάμεσα στα αυτιά, η μουσούδα είναι κοντή και σκούρα, τα ρουθούνια πλατιά και τα χείλη είναι λίγο κρεμαστά. Τα αυτιά είναι μικρά σε σχήμα V, σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους και σε πιο σκούρο χρώμα από το υπόλοιπο σώμα. Τα μάτια είναι σκούρα, μετρίου μεγέθους και μεταξύ τους δημιουργείται αύλακα. Η δυνατή ουρά βρίσκεται ψηλά, στην βάση της είναι φαρδιά και στη συνέχεια στενεύει. Το τρίχωμα είναι κοντό, πυκνό και σκληρό. Τα χρώματα μπορεί να είναι σκούρο κίτρινο, κόκκινο και ραβδωτό, μπορεί επίσης να έχει μικρό σημάδι στο στήθος.
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Είναι εργατικό, χαρούμενο, πιστό, ατρόμητο, γενναίο σκυλί και παρά τον όγκο του ευκίνητο. Δένεται με την οικογένεια και ιδιαίτερα με τα παιδιά αλλά προηγουμένως πρέπει να έχει κοινωνικοποιηθεί. Του αρέσει το παιχνίδι, η ανθρώπινη συντροφιά και θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας. Λόγω μεγέθους πρέπει να εκπαιδευτεί αλλά είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμο σε αυτό. Είναι δραστήριο, γεμάτο ενέργεια σκυλί, πολύ φιλικό που θα γαβγίσει μόνο αν είναι ανάγκη και είναι πάντα σε ετοιμότητα γιατί έχει έμφυτο το ένστικτο της προστασίας του χώρου. Μπορεί να κοιμάται έξω από το σπίτι και λόγω μεγέθους έχει ανάγκη από μεγάλους και άνετους χώρους. Το τρίχωμά του χρειάζεται βούρτσισμα όχι πολύ συχνά, έχει ανάγκη αρκετής ποσότητας τροφής και η καθημερινή βόλτα, συνδυασμένη με αρκετή άσκηση, είναι απαραίτητη. Επειδή ανήκει σε μεγαλόσωμη ράτσα, όσο είναι κουτάβι η άσκηση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ανάπτυξή του.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.