Doberman - Ντομπερμαν, ράτσα Doberman - Ντομπερμαν - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 29 guests and no members online

Tue
14
Jan

Doberman - Ντομπερμαν

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

Doberman - Ντομπερμαν, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO 

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Ντόμπερμαν, Ντόπερμαν.
ΚΑΤΑΓΩΓΗ: Γερμανία.
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Προερχόμενο από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1860, το Ντόμπερμαν χρησιμοποιήθηκε ως προσωπικός φύλακας και φρουρός, εξολοθρευτής βραβερών ζώων (ποντίκια κ.ά.), τσοπανόσκυλο και κυνηγόσκυλο. Ανεπτυγμένη από το Louis Dobermann, αυτή η ράτσα είναι μια από τις λίγες που πήραν το όνομά τους από ένα πραγματικό πρόσωπο. Αυτή η ευγενική και περήφανη ράτσα υπηρέτησε ηρωικά και κατά τη διάρκεια των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και είναι το επίσημο σκυλί μάχης του Σώματος Πεζοναυτών του Αμερικανικού Στρατού.
 

Doberman - Ντομπερμαν

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Αυτό το μεσαίου μεγέθους σκυλί, έχει μυώδες και δυνατό σώμα. Το ύψος του κυμαίνεται από 63 μέχρι 72 εκ. και ζυγίζει από 32 έως 45 κιλά. Το κοντό λείο τρίχωμά του μπορεί να είναι μαύρο, κόκκινο, μπλε ή φαιοκίτρινο, με έντονα καθορισμένα σημάδια καφέ-κόκκινου χρώματος πάνω από τα μάτια, στη μουσούδα, στο λαιμό, στα πόδια και κάτω από την ουρά.
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτό δεν είναι σκυλί για τον καθένα. Απαιτεί έναν ιδιοκτήτη που να είναι δίκαιος, ήρεμος και επιτακτικός. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να επιβληθεί με ευγενικό και υπομονετικό τρόπο. Αυτό το σκυλί είναι αφοσιωμένο στον ιδιοκτήτη του και τυφλά πιστό και υπάκουο. Είναι γεννημένος φύλακας είναι πολύ επιφυλακτικό με την παρουσία των ξένων. Είναι ενεργητικό, άφοβο, αποφασισμένο για όλα και σε εγρήγορση. Το Ντόμπερμαν απολαμβάνει την ανθρώπινη συντροφιά. Είναι υπερβολικά πιστό και υπερπροστατευτικό για την οικογένεια και την περιοχή του. Αυτή η ράτσα συνυπάρχει καλύτερα με τα μεγαλύτερα προσεκτικά και διακριτικά παιδιά. Δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με άλλα οικιακά κατοικίδια. Αυτή η ράτσα είναι περισσότερο ικανή να συνδεθεί με τον άνθρωπο και ιδιαίτερα με ένα μόνο μέλος της οικογένειας. Το Ντόμπερμαν απαιτεί τη συνεχή προσοχή και δεν είναι καλό να το αφήνουμε μόνο του για μεγάλες χρονικές περιόδους. Δεν συστήνεται σε άπειρο ιδιοκτήτη σκύλου. Είναι πολύ δραστήριο, χρειάζεται ευρύχωρη αυλή και να ασκείται τακτικά για να εκτονώνει την ενέργεια του. Χρειάζεται τακτικό βούρτσισμα και ελάχιστο καλλωπισμό. Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη να αποτραπεί η πρόωρη απώλεια δοντιών. Το Ντόμπερμαν προσβάλλεται εύκολα από το σύνδρομο Wobbler, την νόσο Von Willebrands, τυμπανισμό, δυσπλασία ισχίων, και καρδιακές παθήσεις. Δεν ευημερεί στο κρύο.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.