English Mastiff - Μαστιφ Αγγλίας, ράτσα English Mastiff - Μαστιφ Αγγλίας - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 22 guests and no members online

Thu
16
Jan

English Mastiff - Μαστιφ Αγγλίας

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

English Mastiff - Μαστιφ Αγγλίας, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Από τα πολύ παλιά χρόνια στην Αγγλία υπήρχαν σκυλιά που μπορούν να θεωρηθούν οι πρόγονοι του σύγχρονου Μαστίφ. Με την κατάκτηση της Μεγάλης Βρετανίας από τους Ρωμαίους πολλά σκυλιά από την Ρώμη έφθασαν εκεί και εξαπλώθηκαν σε όλη την Αγγλία και τα χρησιμοποιούσαν περισσότερο σαν φύλακες και λιγότερο για κυνήγι ή άλλους σκοπούς. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης στον πόλεμο και υπάρχουν αναφορές που ο Ιούλιος Καίσαρας ευχαριστεί τα σκυλιά αυτά για την ανδρεία που επέδειξαν στην μάχη. Πολλά χρόνια αργότερα, στην μάχη που έγινε το 1415 στο Αζενκούρ, ο ευγενής sir Peers Legh και ιππότης του Lyme Hall, τραυματίστηκε, τότε ο σκύλος του ένα θηλυκό Μαστίφ, για πάρα πολλές ώρες τον προστάτευε μέχρι να τελειώσει η μάχη, ο ευγενής τελικά πέθανε και ο σκύλος επέστρεψε στην Αγγλία, από τότε η οικογένεια του ευγενή έγινε προστάτης της ράτσας. Μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κινδύνεψε με εξαφάνιση και τότε διασταυρώθηκε με κοντότριχο Αγίου Βερνάρδου. Το Μαστίφ είναι ένα σπάνιο σκυλί που σήμερα το συναντάμε περισσότερο στην Αμερική και λιγότερο στην Μεγάλη Βρετανία.
 

English Mastiff - Μαστιφ Αγγλίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Το Μαστίφ ανήκει στα μεγαλόσωμα σκυλιά, το ύψος του κυμαίνεται από 70 μέχρι 76 εκ, και το βάρος του από 79 μέχρι 86 κιλά. Το ογκώδες και φαρδύ κεφάλι καταλήγει σε φαρδιά και κοντή μουσούδα. Τα μάτια βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους, είναι μικρά και σκουρόχρωμα. Τα αυτιά βρίσκονται ψηλά, έχουν απόσταση μεταξύ τους, είναι μικρά και λεπτά. Ο λαιμός είναι φαρδύς, μυώδης και ελαφρά τοξωτός. Η ουρά ξεκινά από ψηλά και είναι μακριά. Το τρίχωμα είναι κοντό, πυκνό, λείο και σφιχτό. Το χρώμα στην μουσούδα, τα ρουθούνια και τα αυτιά είναι πάντα μαύρο ενώ στο υπόλοιπο σώμα μπορεί να είναι φαιοκίτρινο με ή χωρίς μαύρα σημάδια, βερικοκί, ασήμι.
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Είναι ένα καλόκαρδο σκυλί, γνωστό για την αφοσίωσή του. Έχει έμφυτη την ικανότητα της προστασίας του χώρου. Είναι φιλικό και πιστό σκυλί αλλά χρειάζεται έμπειρο ιδιοκτήτη. Μπορεί να κοιμάται εκτός σπιτιού. Το τρίχωμά του χρειάζεται βούρτσισμα. Έχει ανάγκη μεγάλης ποσότητας τροφής αλλά και αρκετή άσκηση για να μην παχύνει.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.