German Shepherd - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Thu
16
Jan

German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO 

 

Ο Γερμανικος Ποιμενικος.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Γερμανία.
ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ανάγκη ύπαρξης ενός πολύ ικανού, εργαζόμενου σκύλου οδήγησε τους εκτροφείς να διασταυρώσουν εκλεκτά γερμανικά τσοπανόσκυλα με Κόλεϊ, έτσι, προς το τέλος του 19ου αιώνα, δημιουργήθηκε μια από τις δημοφιλέστερες ράτσες ο Γερμανικός Ποιμενικός. Χρησιμοποιήθηκε πολύ στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην αναζήτηση και διάσωση και σε άλλες υπηρεσίες. Σήμερα είναι η πιο αναγνωρίσιμη ράτσα στον κόσμο με εκατομμύρια θαυμαστές.
 

German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι μια ράτσα κλασικής ομορφιάς.Το ύψος αυτού του σκύλου κυμαίνεται από 55 μέχρι 65 εκ. και το βάρος από 22 μέχρι 40 κιλά. Τοα θηλυκό είναι μικρότερο από το αρσενικό. Το κεφάλι είναι σφηνοειδές και τα αυτιά στητά. Έχει μακριά ουρά. Το διπλό τρίχωμα είναι παχύ, ίσιο και σκληρό και το χρώμα του μαύρο με καφέ-κόκκινα, καφέ, μαύρα, ή ανοικτά γκρι σημάδια.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης, είναι άφοβος, τολμηρός και πάντα σε επιφυλακή. Έχει μεγάλη δύναμη, είναι πιστός στην οικογένεια και επιφυλακτικός με τους ξένους. Είναι αγαπημένο κατοικίδιο συντροφιάς και πολύ καλός φύλακας.
 
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την αποκτηση γερμανικου ποιμενικου
Χρειάζεται από νωρίς εντατική εκπαίδευση. Μπορεί να μείνει σε διαμέρισμα αλλά προτιμά τους μεγάλους και άνετους χώρους. Μπορεί να παρουσιάσει δυσπλασία ισχίων και επιληψία.
 
Χαρακτηριστικά Γερμανικού Ποιμενικού
Εμφάνιση: Σκύλος μεσαίου μεγέθους, περισσότερο μακρύς παρά ψηλός, δυνατός και μυώδης. 
Χαρακτήρας: Ένας Γερμανικος Ποιμενικος πρέπει να είναι ήρεμος, γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα πάντα σε εγρήγορση και πρόθυμος για δράση. Πρέπει να έχει θάρρος και να είναι αρκετά «σκληρό» ώστε να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του ως φύλακας, σκύλος προστασίας ή τσοπανόσκυλο.
Κεφάλι: Πρέπει να είναι σε αρμονία με το σώμα, σχετικά πλατύ ανάμεσα στ’ αφτιά. Έχει δυνατά σαγόνια, σφιχτά χείλια που κλείνουν καλά και με σκούρο χρώμα. Η μύτη είναι ίσια, όχι ανασηκωμένη ούτε πλακουτσωτή και πάντα μαύρη. 
Δόντια: Δυνατά, υγιή και πλήρη (42).  
Μάτια: Μεσαίου μεγέθου, αμυγδαλωτά. Το χρώμα τους πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σκούρο. 
Αυτιά: Σηκωμένα, σχεδόν παράλληλα και ανοιχτά μπροστά. ΠΟΤΕ ΠΕΣΜΕΝΑ. Το μόνο που είναι επιτρεπτό είναι το να πηγαίνουν προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της κίνησης. 
Τρίχωμα: Έχει διπλό τρίχωμα, εσωτερικό και μανδύα. Το τρίχωμα είναι λείο και σκληρό, με πιο μακριές τρίχες γύρω από το λαιμό.  
Χρώμα: Μαύρο ή μαύρο με καφέ ή ξανθό με γκρι ανταύγειες. Όλο μαύρο ή όλο γκρι με ανοιχτές ή σκούρες καφέ ανταύγειες. Ανοιχτόχρωμες ραβδώσεις στο στήθος ή πολύ απαλό χρώμα στο μέσο των ποδιών επιτρέπεται αλλά δεν είναι επιθυμητό. 
Μέγεθος: Ιδανικό ύψος (στο ακρώμιο) αρσενικά: 60-65 cm, θηλυκά 55-60 cm.  
Βάρος: 30-40 κιλά για τα αρσενικά και 22-32 κιλά για τα θηλυκά.
 

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.