Saint Bernard - Αγ. Βερνάρδου, ράτσα Saint Bernard - Αγ. Βερνάρδου - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 31 guests and no members online

Thu
16
Jan

Saint Bernard - Αγ. Βερνάρδου

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

Saint Bernard - Αγ. Βερνάρδου, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO

 

 

Ύψος θηλυκά: 65-80cm
Ύψος αρσενικά: 70-90cm
Βάρος: 50-90kg
Χώρα Προέλευσης: Ελβετία
 
Ένας σκύλος θρύλος, ταυτισμένος με τις χιονισμένες πλαγιές των Άλπεων και τα βαρελάκια με κονιάκ δεμένα στο λαιμό του. Ένας ήρεμος γίγαντας, ακούραστος βοηθός των κουρασμένων ταξιδιωτών στις ελβετικές πλαγιές.
 
Είναι ένας από τους πιο μεγαλόσωμους σκύλους εργασίας, με επιβλητικό παρουσιαστικό και θαυμάσιο χαρακτήρα. Ένα σκυλί των «βουνών» της Ελβετίας που αν και θεωρείται πλέον «πολίτης του κόσμου» παραμένει ταυτισμένος με το χιόνι και τις αφιλόξενες πλαγιές.
 
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ελβετία.
 
ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο σκύλος αυτός κατάγεται από τα σκυλιά που, πριν 2.000 χρόνια, είχαν μαζί τους οι ρωμαίοι πολεμιστές, και αφού διασταυρώθηκε με τις τοπικές ράτσες δημιουργήθηκε ο γνωστός διασώστης των Άλπεων που βρίσκει τον πληγωμένο ή τον χαμένο ξένο, τον βοηθά να βρει τις αισθήσεις του και τον κρατά ζεστό. Επειδή έχει δυνατή όσφρηση μπορεί να εντοπίσει άνθρωπο κάτω από μέτρα χιονιού. Οφείλει το όνομά του στη Μονή του Αγίου Βερνάρδου που εκτρέφει τέτοια σκυλιά και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα για να ψάξουν και να σώσουν τον ταξιδιώτη μόλις παραστεί ανάγκη, έχοντας δεμένο στο λαιμό τους βαρελάκι με κονιάκ για να μπορέσει να πιεί και να ζεσταθεί ο διασωθείς.
 

Saint Bernard - Αγ. Βερνάρδου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ανήκει στα μεγαλόσωμα σκυλιά με ύψος από 65 μέχρι 80 εκ. και βάρος από 50 μέχρι 90 κιλά (το θηλυκό είναι μικρότερο από το αρσενικό). Είναι δυνατό και εντυπωσιακό σκυλί με ογκώδες και βαρύ κεφάλι. Τα σκούρα μάτια δείχνουν φιλική διάθεση. Τα αυτιά είναι ψηλά στο κεφάλι και κρέμονται. Η ουρά είναι φαρδιά, μακριά και χοντρή. Το πλούσιο τρίχωμα είναι δυο ειδών: κοντό και μακρύ, το κοντό είναι λείο και σκληρό ενώ το μακρύ είναι μεσαίου μάκρους, λείο ή ελαφρά κυματιστό. Το χρώμα είναι λευκό με κόκκινο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Είναι φιλικό σκυλί, που αγαπά την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Συνυπάρχει με άλλα ζώα και δεν γαβγίζει συχνά. Είναι γενναίο, υπάκουο, πιστό και αφοσιωμένο σκυλί που εκπαιδεύεται εύκολα.
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ: Είναι σκύλος που το τρίχωμά του χρειάζεται βούρτσισμα, κοιμάται εκτός σπιτιού, χρειάζεται μεγάλη ποσότητα τροφής και αρκετή άσκηση. Μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα αλλά πρέπει να έχει μεγάλους χώρους. Υποφέρει από τη ζέστη. Χρειάζεται από νωρίς να κοινωνικοποιηθεί και επειδή είναι μεγαλόσωμο σκυλί πρέπει να εκπαιδευτεί.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.