Shar Pei - Σαρ Πεϊ, ράτσα Shar Pei - Σαρ Πεϊ - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 38 guests and no members online

Thu
16
Jan

Shar Pei - Σαρ Πεϊ

 

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

Shar Pei - Σαρ Πεϊ, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ:
Για αιώνες το Κινέζικο Shar Pei βρίσκονταν αποκλειστικά στις επαρχιακές πόλεις της Νότιας Κίνας. Το πιθανότερο μέρος της προέλευσής του είναι η περιοχή Kwum Tung ενώ, υπάρχουν ενδείξεις, από διάφορα αγαλματίδια που βρέθηκαν μέσα σε τάφους, ότι η φυλή υπήρχε από την εποχή της Δυναστείας των Χαν (202 π.Χ – 200 μ.Χ). Αυτά τα σκυλιά χρησιμοποιούνταν από τους χωρικούς για να προσέχουν τα κοπάδια, για φύλακες στο σπίτι, ακόμα και για κυνομαχίες.
 
Πιθανότατα να έχουν στο αίμα τους κάτι από Chow-Chow εξαιτίας του μπλέ-μαύρου χρωματισμού της γλώσσας, ενώ διαθέτουν και έντονα στοιχεία από Μαστίφ.
 
Μετά την καθιέρωση της Κίνας ως κομμουνιστικού κράτους, η εκτροφή των φυλών παραγκωνίστηκε. Αν δεν υπήρχαν οι προσπάθειες του Matgo Law τα Shar Pei δε θα υπήρχαν στις μέρες μας. Εξαιτίας της αφοσίωσής του στη φυλή, ένας μικρός αριθμός μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο τέλος της δεκαετίας του ‘60 και αρχές του ‘70.
 
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Κίνα.
 
ΙΣΤΟΡΙΑ: Ειδώλια που έχουν βρεθεί με την μορφή του σε τάφους χρονολογούνται μεταξύ 2ου αι. π.Χ και 2ου αι. μ.Χ. Την εποχή του Μάο η κατοχή σκύλου θεωρήθηκε απόδειξη πλούτου και θα εξαφανιζόταν αν δεν αναλάμβαναν την διάσωση Αμερικάνοι και Καναδοί εκτροφείς. Στην πατρίδα του το χρησιμοποιούσαν σαν φύλακα, στο κυνήγι και σε κυνομαχίες, στην δυτικό κόσμο είναι περισσότερο γνωστό σαν σκύλος συντροφιάς.
 

Shar Pei - Σαρ Πεϊ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Είναι μεσαίου μέγεθος σκυλί με ύψος από 40 μέχρι 51 εκ. και βάρος από 18 μέχρι 30 κιλά. Είναι γεροδεμένο με τετράγωνη δομή ζώο με μεγάλο κεφάλι γεμάτο λεπτές πτυχές. Τα μικρά μάτια είναι ανάλογα με το χρώμα του σκύλου, σκούρα αν είναι σκουρόχρωμο, και ανοιχτά αν είναι ανοιχτόχρωμο. Τα αυτιά βρίσκονται ψηλά στο κεφάλι, κλίνουν προς τα εμπρός, είναι μικρά, τριγωνικά και σε απόσταση μεταξύ τους. Η ουρά είναι χοντρή και στρογγυλή. Έχει εκ γενετής πολλές πτυχές, που οι περισσότερες παραμένουν και αφού ενηλικιωθεί. Το τρίχωμα είναι πολύ κοντό και τραχύ. Συνήθως είναι φαιοκίτρινο αλλά μπορεί να έχει όλα τα χρώματα εκτός του άσπρου, δεν έχει επίσης σημάδια ή κηλίδες.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Είναι ένα ήρεμο, ανεξάρτητο και φιλικό σκυλί. Αφοσιώνεται στην οικογένεια, συνυπάρχει με ζώα που γνωρίζει από κουτάβι και είναι επιφυλακτικό με τους ξένους.
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΑΡ ΠΕΪ: Χρειάζεται έμπειρο ιδιοκτήτη και η εκπαίδευσή του απαιτεί επιμονή. Προσαρμόζεται εύκολα και του αρέσουν τα παιχνίδια. Είναι λιτοδίαιτο και χρειάζεται καθημερινή άσκηση.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.