Όλες οι ράτσες σκύλων

Αγορά σκύλου, επιλέξτε τη ράτσα που σας ανδιαφερεί και ενημερωθείτε για τιμες dogcenter.

Επιλογή κουταβιών και ασφαλή μεταφορά σε όλη την Ευρώπη

Απ’το 1989 εκπαιδεύουμε και εισάγουμε καθαρόαιμα κουτάβια με υψηλά μορφολογικά standards. Η επιλογή γίνεται απο εμάς, που ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, μιλάμε με τους εκτροφείς, βλέπουμε τους γεννήτορες και εξετάζουμε σχολαστικά ένα-ένα τα κουτάβια πριν την τελική επιλογή.

Τα κουτάβια μας εισάγονται αποκλειστικά με δικό μας (ειδικά διαμορφωμένο) μεταφορικό μέσο, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ε.Ε. Σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνουμε 100% ασφαλές και χωρίς ταλαιπωρία ταξίδι για τα κουτάβια μας.

Όλα μας τα κουτάβια υπόκεινται σε κτηνιατρικό έλεγχο από επίσημους νομοκτηνίατρους της χώρας προέλευσής τους, οι οποίοι πιστοποιούν εγγράφως την υγεία και  την καταλληλότητα των κουταβιών για να ταξιδέψουν.

Αποστέλλουμε τα κουτάβια μας σε όλη την Ελλάδα, μέσα σε ειδικά κουτιά μεταφοράς για άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να σας συμβουλεύσουμε. Να σας υποδείξουμε τον πλέον σωστό τρόπο διακυναγώγησης του κουταβιού σας, χωρίς πειραματισμούς.

CONTACT US

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Απλά, δουλεύουμε το σύστημα που για εκατοντάδες χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο: Εκπαίδευση του σκύλου μαζί με τον ιδιοκτήτη του, από το πρώτο ως και το τελευταίο μάθημα, ώστε ο σκύλος να μην έχει στρες και να αισθάνεται ασφαλής με την παρουσία και τη συμμετοχή του αφεντικού του, σε πραγματικές και όχι “εικονικές” συνθήκες.

Η εκπαίδευση σε μας γίνεται αποκλειστικά με ατομικά μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε στο δικό σας, όπου οι εκπαιδευτές μας, δίνουν την απόλυτη προσοχή τους σε σας και το σκύλο σας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του μαθήματος.

ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση καθαροαιμίας. Όλα τα κουτάβια συνοδεύονται από European Passport, ηλεκτρονική ταυτοποίηση microchip, περασμένο traces στο εξωτερικό, έχουν κάνει το πρώτο διπλό εμβόλιο (μόρβας και τύφου) και 2 αποπαρασιτώσεις (εξωτερική και για εσωτερικά παράσιτα).

Πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους περνάνε απόΝομοκτηνίατρο που πιστοποιεί την υγεία και την καταλληλότητα του κουταβιού για να ταξιδέψει, σφραγίζοντας αντίστοιχα το διαβατήριό τους. Επιπλέον,συνοδεύονται από ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση καθαροαιμίας εφ΄όρου ζωής με υπογραφή και σφραγίδα του DogCenter.

Κουτάβια καθαρόαιμα

  • 1. Διαθέτουμε όλες τις ράτσες σκύλων

    Διαθέτουμε όλες τις ράτσες σκύλων, τα κουτάβια μας εισάγονται αποκλειστικά με δικό μας (ειδικά διαμορφωμένο) μεταφορικό μέσο, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ε.Ε.

  • 2. European Passport

    Όλα τα κουτάβια συνοδεύονται από European Passport, ηλεκτρονική ταυτοποίηση microchip, περασμένο traces στο εξωτερικό, έχουν κάνει το πρώτο διπλό εμβόλιο (μόρβας και τύφου) και 2 αποπαρασιτώσεις (εξωτερική και για εσωτερικά παράσιτα).

  • 3. FCIpedigree πιστοποιητικό

    FCIpedigree πιστοποιητικό γενεαλογίας. Κατόπιν δική σας επιθυμίας, μπορεί να συνοδεύεται επιπλέον με FCIpedigree (πιστοποιητικό γενεαλογίας), με το οποίο θα μπορεί να εγγραφεί στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος αφού γίνει export και στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μέρος σε Εκθέσεις (Show).

Επικοινωνία

Mail Us!

info@dogcenter.gr

Call us!

6944344169

SEND MESSAGE!