Εκπαίδευση Σκύλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Απλά, δουλεύουμε το σύστημα που για εκατοντάδες χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο: Εκπαίδευση του σκύλου μαζί με τον ιδιοκτήτη του, από το πρώτο ως και το τελευταίο μάθημα, ώστε ο σκύλος να μην έχει στρες και να αισθάνεται ασφαλής με την παρουσία και τη συμμετοχή του αφεντικού του, σε πραγματικές και όχι “εικονικές” συνθήκες.

Η εκπαίδευση σε μας γίνεται αποκλειστικά με ατομικά μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε στο δικό σας, όπου οι εκπαιδευτές μας, δίνουν την απόλυτη προσοχή τους σε σας και το σκύλο σας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του μαθήματος.

Το πρόγραμμά μας διαμορφώνεται έτσι, ώστε να εξυπηρετεί και τον πιο πολυάσχολο ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα η εκπαίδευση του σκύλου του να μην αποτελεί μία επιπλέον υποχρέωση αλλά ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Επισημαίνεται ότι η εκπαίδευση ενός σκύλου εξαρτάται, αφενός από την αντίληψη και το βαθμό ικανότητας εκμάθησης που έχει και αφετέρου από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, οι οποίες πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση του σκύλου.

Σημαντικό όμως ρόλο παίζει και ο χρόνος που εσείς είστε διατεθιμένοι να του αφιερώσετε καθώς και η ενεργός και συνεχής συμμετοχή σας. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων μαζί μας, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε “ανοίξει” μια γραμμή αμφίδρομης επικοινωνίας με το σκύλο σας, γεγονός που θα σας επιτρέπει.

  1. Να γίνεστε σαφής σε αυτό που ζητάτε από το σκύλο σας, ώστε εκείνος να καταλαβαίνει ακριβώς τί πρέπει να κάνει.
  2. Να επιτυγχάνετε την υπακοή στην εκπαιδευση σκυλων και τη διάρκεια των εντολών που του δίνετε.
  3. Να αντιλαμβάνεστε έγκαιρα τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει, ώστε να συμβάλλετε στην επίλυσή τους και τέλος.
  4. Να κερδίσετε το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του !! αυτό είναι μία σωστή εκπαιδευση σκυλου.Εκπαίδευση Σκύλων απο το 1989 Εκπαίδευση Σκύλων απο το 1989 Αγωγη τουαλετας Εκπαίδευση μικρόσομων Σκύλων απο το 1989

ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ

1. ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ: Ιδανική ηλικία 3-5 μηνών. Σκοπός της προεκπαίδευσης του κουταβιού είναι να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα κάποιες κακιές συνήθειες πριν καταστούν μόνιμες, όπως ενοχλητικό δάγκωμα, παρατεταμένο και υπερβολικό γάβγισμα, τάσεις καταστροφικότητας, υπερκινητικότητα, αγωγή τουαλέτας κλπ.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να διαταράσσουν την ηρεμία του σπιτιού μας, να μας προκαλούν εκνευρισμό και να μας φορτώνουν με πρόσθετες -και συνήθως ανεπιθύμητες- δουλειές εκτός του προγράμματός μας κι έτσι ο φιλαράκος μας μπαίνει στη “μαύρη λίστα”.

Μην ανησυχείτε όμως, με τη σωστή καθοδήγηση από μας και τις υπεύθυνες συμβουλές μας, θα τα διρθώσουμε όλα, ένα ένα.

2. Εκπαίδευση Σκύλων σε ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ: Ιδανική ηλικία 6-8 μηνών Η βασική υπακοή περιλαμβάνει τις εξής εντολές: ΜΑΖΙ (Περπατάει δίπλα σας, κολλητά στο αριστερό πόδι) ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕΙΝΕ ΣΗΚΩ (Επαναφορά από ΚΑΤΩ σε ΚΑΤΣΕ) ΕΛΑ ΣΤΟΠ (Ακινητοποίηση του σκύλου σε όποιο σημείο επιθυμούμε, είτε φεύγει είτε έρχεται) ΜΗ (Αποτρέπουμε το σκύλο ώστε να μην κάνει κάτι που δεν θέλουμε) Ο.Κ. (Ελεύθερος) Τελειοποιούμε το σκύλο, μαθαίνοντάς του να εκτελεί όλες τιε εντολές χωρίς λουρί, από απόσταση και με νοήματα (εφόσον υπάρχει οπτική επαφή).

Ολοκληρώνουμε τη βασική υπακοή με την άρνηση τροφής, όπου ο σκύλος δεν τρώει από κάτω ή από ξένα χέρια, παρά μόνο από το πιάτο του.

3. Εκπαίδευση Σκύλων σε ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ: Ιδανική ηλικία 15 μηνών και άνω Σε αυτό το στάδιο εκπαίδευσης, στο οποίο θα πρέπει να έχει απαραιτήτως προηγηθεί η Βασική Υπακοή, περιλαμβάνονται: ΤΕSΤ ΘΑΡΡΟΥΣ ALARM-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΟΥ ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΑ και ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ πάνω στην επίθεση ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε ρεαλιστικές συνθήκες, με ολόσωμες στολές.

Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή μας: 6944960968